Direct naar de inhoud.
Vacature planner kantinediensten

Ben jij goed in het maken van planningen? En wil jij helpen om de vrijwilligers in de kantine van Veendam 1894 in te roosteren? Dan zoeken we jou!

Elk weekend weer worden er veel wedstrijden op ons sportpark gespeeld. De spelers, trainers én toeschouwers komen graag in de kantine langs voor een bakje koffie, wat lekkers of iets te drinken. Dat vraagt om heel wat vrijwilligers in de keuken en achter de bar. Een goede planning zorgt ervoor dat we de kantine open kunnen houden en dat de vrijwilligers weten wanneer ze een kantinedienst draaien!

Hier ga jij je mee bezig houden

We hebben een vaste groep ervaren vrijwilligers die de diensten in de keuken op zich nemen. Voor de bardiensten worden ouders en/of spelers een paar keer per seizoen ingedeeld om een bardienst draaien.
Een ambassadeur per jeugdteam is jouw contactpersoon naar de leden die een dienst moeten draaien.

Om dat in goede banen te leiden heb jij als planner 2 belangrijke taken. Ten eerste organiseer je met de vrijwilligers van de keuken dat er voldoende bezetting is. Ten tweede neem je contact op met de
ambassadeurs om de planning van de bardiensten te delen.

Uiteraard maken we je goed wegwijs binnen de vereniging en de taken die je gaat uitvoeren!

Dus: ben jij handig in het maken van planning, hou je het overzicht en ben je prettig in de communicatie dan spreken we jou heel graag!

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Jeroen Adam 0613144090 of Jan Schrik 0623944916