v.v. Veendam 1894

Al bijna 125 jaar voetbal in Veendam

Zondag 3 promoveerd 2 seizoenen achter elkaar

Donderdag 07 juni 2018 – Zondag 3 promoveerd 2 seizoenen achter elkaar.

Op zondag 3 juni 2018 speelt zondag 3 om 10:00u aan de Langeleegte een promotie/degradatie wedstrijd tegen Germanicus 3 uit Coevorden uit de reserve 2 Klasse.
Dit is een finale wedstrijd voor handhaving of promotie naar de reserve 2 Klasse.
Vooraf aan de wedstrijd in de kleedkamer de neuzen allemaal de juiste kant opgezet door de trainer en als voetbalteam altijd de hoogst haalbare na te streven zijn we de wedstrijd goed begonnen.
Na een spannende 1e helft (0-0) waar er voor beide teams wat kansen zijn gecreeerd, met daarbij de betere kansen voor Veendam.

In de 2e helft zijn deze kansen omgebogen tot doelpunten met zeer goed uitgespeelde aanvallen uit het boekje die keurig werden afgerond door de aanvallers van Veendam.
Met goals van Ricardo Brongers (2x), Roland van der Laan, Erwin Stant en een zeer mooie goal van oldie Harm Brouwer winnen wij de PD-wedstrijd met 5-1.

Daarmee is zondag 3 gepromoveerd naar de reserve 2 Klasse.
Een grote prestatie voor dit team (gemiddeld leeftijd 42 jaar) die in 2 seizoenen promoveren van de reserve 4 Klasse naar de reserve 2 Klasse.
Een nieuwe uitdaging voor dit gemeleerd gezelschap om er weer iets mooi van te maken in het nieuwe seizoen.
De technische staf van zondag 3 willen alle spelers ook de gastspelers bedanken voor een zeer geslaagd seizoen en hopen voor een nieuwe stunt in het seizoen 2018/2019.
“Alles voor de club”.

Afsluitend wil ik, Rinaldo (trainer/leider), de spelers van zondag 3 van harte feliciteren met deze uitmuntende prestatie. Proud of you guys!