v.v. Veendam 1894

Al bijna 125 jaar voetbal in Veendam

Verslag zaalvoetbaltoernooi Hoi Pippeloi

Donderdag 1 februari 2018 – Verslag Hoi Pippeloi Champions League Zaalvoetbaltoernooi

Zaterdag 20 januari werd voor de 2e keer het Hoi Pippeloi Champions League zaalvoetbaltoernooi gehouden, dit was een toernooi voor alle spelers van Veendam 1894 JO9 en JO11, dit jaar lag de organisatie in handen van Michel Lingbeek.
Het ochtendprogramma begon om 10 uur en was voor alle spelers van de JO9-2 t/m JO9-8, nadat alle spelers door Mastercaller Max Abrahams waren ingedeeld in een team, die allen de naam hadden van een Champions-League deelnemer, konden de wedstrijden beginnen.
Er werden vele spannende en leuke wedstrijden gespeeld maar uiteindelijk werd de finale gespeeld door Real Madrid en Manchester City, ook de finale was weer ontzettend leuk om te zien maar na 12 minuten was er dan toch een winnaar en dat was het team Manchester City die bestond uit de volgende spelers: Devin, Dylano, Zyon, Djalison en Jessie, zij konden na afloop de grootste beker mee naar huis nemen.

Na een korte pauze was het om 13.00 uur de beurt aan de JO9-1 en JO11-1 t/m JO11-5, ook hier werden weer alle spelers door elkaar gegooid om zo zoveel mogelijk gelijkwaardige teams te krijgen.
Net als in de ochtend werd er ook nu gewoon zonder scheidsrechter gespeeld en dat ging iedereen goed af, het was sportief maar ook werd er wel gespeeld om te winnen en nog meer dan in de ochtend zagen we vele spannende wedstrijden, de finale ging uiteindelijk tussen Manchester City en Manchester United waarbij, net als in de ochtend, het wederom Manchester City was die de overwinning binnenhaalde, dit team bestond uit de volgende spelers: Sem, Delano, Maxim, Suyash en David.
Na de prijsuitreiking was het tijd om op te ruimen maar dankzij vele hulp van spelers, leiders en ouders was dit zo klaar, het bleef uiteindelijk nog lang gezellig waarbij men kon terugkijken op een geslaagd toernooi.