v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Update activiteitencommissie

Veendam 24 augustus 2020 — Door het coronavirus was de activiteitencommissie genoodzaakt om een aantal geplande activiteiten te annuleren.

Poeisz Jeugdsponsoractie

Zo was in februari de Poiesz Jeugdsponsoractie begonnen. We waren op weg om een leuk bedrag in te zamelen om nieuwe kleine voetbaldoeltjes aan te schaffen.

Helaas kwam deze actie te vervallen, maar besloot de Poiesz om alle deelnemende verenigingen €1000,- uit te keren. Een supermooi besluit waardoor wij, aangevuld door de vereniging, 4 kleine doeltjes hebben kunnen aanschaffen.

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd door boodschappen te doen bij de Poeisz en de munten in de koker van Veendam1894 te doen: BEDANKT!

Geen activiteiten

Voor dit seizoen zien wij het (nog) niet zitten om activiteiten te organiseren waar veel mensen bij elkaar komen, zoals bij de Spooktocht en de Pubquiz. De spooktocht, die voor november gepland stond, komt dan ook te vervallen.

Nog wel pupil van de week!

Wat we wel willen blijven doen is zorgen dat bij elke thuiswedstrijd in de competitie een pupil van de week is die met Zondag 1 de wedstrijd van dichtbij meemaakt.

We zijn nog op zoek naar kinderen t/m 10 jaar die voetballen bij Veendam 1894.

Aanmelden kan via activiteiten@veendam1894.nl

Andere mogelijkheden

Doordat het niet mogelijk is om activiteiten te organiseren, zijn we aan het bekijken wat voor andere mogelijkheden we hebben. Er zijn een paar ideeën voor acties en we hopen daar op korte termijn meer over te kunnen delen. We zijn er in ieder geval druk mee bezig.

Natuurlijk staan wij altijd open voor uw ideeën. Deze kunnen gemaild worden naar activiteiten@veendam1894.nl

Sportieve groet namens de Activiteitencommissie van Veendam 1894