v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Toernooien

Teams kunnen voor toernooien worden ingeschreven, inschrijven gebeurt op initiatief van de leider/leidster van het team, wel wordt van ieder team verwacht dat zij tijdens de winterperiode en aan het einde van het seizoen zullen deelnemen aan een aantal toernooien.

Uitnodigingen die worden ontvangen door de toernooi-commissie zullen worden doorgestuurd naar de leiders/leidsters van de teams die daarvoor in aanmerking komen, de leider/leidster zal vervolgens het besluit nemen om wel of niet deel te nemen aan het desbetreffende toernooi, hij/zij zal zelf het team inschrijven voor het toernooi en de organisator om een bevestiging van deelname vragen. De leider/leidster dient na bevestiging van deelname de toernooi-commissie in te lichten via e-mail, deze zal dit verwerken in een toernooi-overzicht.

Let op: aanmelden = deelnemen!! (Wel altijd onder voorbehoud van acceptatie door de organiserende vereniging). Inventariseer daarom eerst of er voldoende spelers beschikbaar zijn en maak hierover goede afspraken met de ouders/spelers. Mochten er na aanmelding onverhoopt onvoldoende spelers zijn dan dient men in de eerste plaats een beroep te doen op andere teams. Eventuele afzegging voor deelname aan een toernooi (alleen bij overmacht) dient door de leider/leidster van het desbetreffende team te gebeuren, bovendien dient de leider/leidster de toernooi-commissie hierover te informeren.

Uiteraard is het mogelijk om een andere keuze te maken of om zelf een toernooi te zoeken, geef dit wel altijd even door aan de toernooi-commissie.

De toernooi-commissie zal zelf niet actief op zoek gaan naar toernooien, wanneer er dus geen uitnodiging voor een team binnenkomt dan zal de leider/leidster van dat team zelf een toernooi moeten zoeken.

Let op: tijdens het jaarlijks Alders Toernooi dienen de 2e teams van de volgende leeftijdscategorieën beschikbaar te blijven om als back-up te fungeren; JO9 en JO11 (zaterdag), JO13 en JO15 (zondag).
Mochten er vragen zijn over toernooien, dan kunt u terecht op ons  e-mailadres