v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Teamindeling 2020/2021 bekend

Veendam 1 juni 2020 — Vanaf de week van 8 juni zullen we gaan trainen in ons nieuwe team.

Hierbij een overzicht met de namen van alle spelers op welke dagen, tijden en veld ze worden verwacht. Deze dagen en tijden gelden ALLEEN voor deze twee weken!

Nieuw komend seizoen

Nieuw voor komend seizoen is dat we gaan starten met de leeftijdscategorie onder 14. Daarnaast zal Veendam 1894 komend seizoen bestaan uit één onder 19 basisteam en één onder 17 selectieteam.

Trainingstijden komend seizoen

De trainingsdagen en -tijden voor komend seizoen zullen in een later stadium bekend worden gemaakt.

Indelingsbeleid

Om dit indeling- en bezwaarproces op een gezonde manier te laten verlopen vragen we een ieder om de procedures te volgen zoals de club deze voorschrijft.

Het indelingsbeleid is te vinden op de website onder Teamindelingsbeleid

Hoe kun je bezwaar aantekenen?

Jeugdleden of ouders/verzorgers van jeugdleden die het niet eens zijn met de concept-indeling kunnen tot en met 16 juni bezwaar aantekenen. Bezwaar aantekenen kan alleen schriftelijk door een e-mail te sturen naar de Technische Commissie
In het bezwaarschrift moeten de argumenten aangegeven worden waarom het jeugdlid van mening is dat hij/zij in een ander team ingedeeld zou moeten worden. De bezwaarschriften zullen behandeld en beantwoord worden door de Technische Commissie. Rechtstreeks telefonisch of persoonlijk contact opnemen met de technische commissieleden  behoort niet tot de mogelijkheden om bezwaar aan te tekenen tegen de teamindeling.