v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Steun de club en geef een rondje!

Veendam 3 november 2020 — Sinds kort doet Veendam 1894 mee aan de actie ‘Rondje voor de club’. Dit fantastische initiatief is in het leven geroepen, aangezien voor vele clubs de coronapandemie grote financiële gevolgen heeft. Dat geldt ook voor Veendam 1894!

Virtueel rondje

Zoals elke kantine in Nederland, is ook de kantine van Veendam 1894 tot nader orde gesloten. Hierdoor loopt de club enorm veel omzet mis en zijn alternatieve inkomsten broodnodig om te overleven. De actie ‘Rondje voor de club’ biedt iedereen, nu ons clubgebouw dicht is, wél de mogelijkheid om een virtueel rondje te geven. Je krijgt nu geen drankje als je een rondje besteld, maar helpt Veendam 1894 in deze financieel barre tijden. Het is mogelijk om hele rondjes (20 euro), halve- (10 euro) en kwart rondjes (5 euro) te geven. Meerdere rondjes geven (2, 5 of 10) is tevens mogelijk. De actie loopt tot 31 december a.s.

Klik hier om een rondje te geven

Geef nu een rondje!

Vind je het tijd om een rondje te geven? Ga dan direct naar https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=vvveendam1894 en gooi er een slag in! Op deze manier creëren wij toch een gevoel van saamhorigheid in tijden waarin we elkaar, hoe verdrietig dat ook is, al tijden moeten missen. En op deze manier helpen wij onze club om door deze zware tijd heen te komen.