v.v. Veendam 1894

Al meer dan 100 jaar voetbal in Veendam

Siewert Snijder Toernooi

Op zondag 12 juni vind het 19e Siewert Snijder Toernooi plaats.

Het Siewert Snijder jeugdtoernooi heeft door de jaren heen een rijke historie opgebouwd. Dit unieke toernooi voor D- en C-junioren wordt alweer voor het 19e achtereenvolgende jaar georganiseerd door v.v. Veendam 1894, in nauwe samenwerking met de familie Snijder.

Vol trots mogen wij concluderen dat kwalitatief hoogstaand jeugdvoetbal, spelvreugde en sportiviteit al vele jaren de ingrediënten zijn voor deze prachtige voetbaldag. Ook deze 19e editie van het Siewert Snijder Toernooi is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en gevarieerd deelnemersveld.

Vanzelfsprekend staan er enkele prachtige bekers te wachten op de winnaars van dit toernooi. Daarnaast zijn er individuele prijzen te verdienen. Te weten: “de beste speler”, “beste keeper” en de “topscorer” van het toernooi. Uiteraard geldt dit voor zowel de D-pupillen als de C-junioren. De beoordeling van de individuele prijzen is in handen van een vakkundige jury, bestaande uit o.a. Menno Raatjes, Harrie Hulsing sr., Roelof Rutgers, Luuk Tooren en Hendrik Snijders.

Klik hier voor het speelschema : Speelschema Siewert Snijder Toernooi 2016