v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Scheidsrechters bedankt!

Veendam, 29 september 2021 — De KNVB heeft deze week (25 september tot en met 3 oktober) uitgeroepen tot ‘Week van de Scheidsrechter’. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. En dat bedankje is dit jaar belangrijker dan ooit! Want na een zwaar coronajaar kunnen we natuurlijk niet meer dan blij zijn dat er ook dit seizoen weer scheidsrechters voor ons klaar staan.

Cadeaubon voor onze arbiters

Veendam 1894 heeft grote waardering voor hun scheidsrechters en heeft degenen die afgelopen zaterdag hebben gefloten in het zonnetje gezet. Zie hieronder de foto’s waarop onze scheidsrechters een door de club beschikbaar gestelde cadeaubon van Primera Hiemstra in ontvangst nemen. De clubscheidsrechter die afgelopen zaterdag niet actief waren worden niet vergeten en zullen op een later moment hun attentie in ontvangst kunnen nemen.

Wil je ook fluiten?

Veendam 1894 kan altijd enthousiaste scheidsrechters gebruiken. Heb je belangstelling? Stuur dan een berichtje secretaris@veendam1894 en de club neemt z.s.m. contact met je op.