v.v. Veendam 1894

Al bijna 125 jaar voetbal in Veendam

Samenwerking Voetbalacademie Parkstad

Dinsdag 2 januari 2018 –
Samenwerking Voetbalacademie Parkstad
Het project Voetbalacademie Parkstad kende i.s.m. Veendam 1894 een mooie start met een groot aantal leergierige talenten, waarbij een steentje is bijdragen aan hun ontwikkeling. Een start waar we trots op kunnen zijn en wat zeker een vervolg gaat krijgen!

Op 11 maart 2018 start Voetbalacademie Parkstad met de “Voorjaarscursus 2017/2018”. Tien innovatieve, uitdagende en niet alledaagse trainingen gericht om het (technische) niveau, looptechniek en de vaardigheden in 1 tegen 1 situaties naar een hoger plan te brengen.
Inschrijving voor deze cursus is geopend en de leden van Veendam 1894 kunnen voor een gereduceerde prijs deelnemen.

Opbouw trainingen
Tijdens deze professionele trainingen krijgen de spelers technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode, aangepast op leeftijdsspecifieke kenmerken. Er wordt veel getraind met Smartgoals, alle spelers dragen hetzelfde tenue en er is respect voor medespelers en tegenstanders waarbij uiteraard plezier voorop staat!

Meer info
Wil je een indruk krijgen van de trainingen van de Voetbalacademie Parkstad?

of kijk op de website voor vele andere foto’s en video’s.

Er zijn reeds een groot aantal voorinschrijvingen binnen. Wil jij deze leuke en leerzame trainingen ook volgen? Wacht dan niet te lang en schrijf je snel in, want de vorige cursussen waren ook vrij snel vol!
Meer informatie over de cursus en aanmelding kan je vinden op http://www.voetbalacademieparkstad.nl