v.v. Veendam 1894

Al 125 jaar voetbal in Veendam!

Pupil vd week komende zondag

Veendam, 11 april 2019 — Het eerste zondagelftal van Veendam 1894 speelt aankomende zondag de belangrijke thuiswedstrijd tegen Amicitia VMC. De mannen van trainer/coach Jouad Boufarra strijden samen met Annen om het kampioenschap, dus een overwinning tegen de stadjers is een must. De wedstrijd begint komende zondag om 14.00 uur op ons sportpark aan De Langeleegte.

Pupil vd week
Thijmen Wittenaar is komende zondag onze pupil van de week. Thijmen is actief voor Veendam 1894 in JO9-2 en heeft er veel zin. Thijmen stelt zich hierbij even aan ons voor:

Hoi! Ik ben Thijmen Wittenaar. Wat leuk dat ik pupil van de week mag zijn! Ik voetbal sinds 3 jaar bij Veendam 1894 en speel in jo09-2. Ik ben begonnen als keeper maar dat doe ik nu niet meer. Nu speel ik het liefst als middenvelder. Plezier vind ik belangrijker dan winnen, al is het natuurlijk altijd leuk om een wedstrijd te winnen. Ik ben fan van FC Groningen en bezoek graag wedstrijden. Ik volg eigenlijk alles wat met voetballen te maken heeft. Ik speel graag Fifa 19 op de Playstation en voetbal ook graag buiten met vrienden. Naast voetbal vind ik het fijn om gewoon lekker een beetje te chillen. Ik kijk uit naar zondag! Een voetbalgroet van Thijmen

Wij wensen Thijmen veel plezier en ons eerste elftal uiteraard veel succes komende zondag