v.v. Veendam 1894

Al 125 jaar voetbal in Veendam!

Peter Boschma voorzitter a.i. Veendam 1894  

Veendam 29 november 2019 — Veendam 1894 heeft in de persoon van Peter Boschma een nieuwe voorzitter gevonden. Boschma zal tot aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) van juni 2020 op interim-basis aantreden, om zich vervolgens op deze vergadering officieel verkiesbaar te stellen.

De komende periode zal voor de nieuwbakken voorzitter in het teken staan van kennismaken en inlezen. Dat zal voor velen overigens een feest der herkenning worden, aangezien Boschma al op jonge leeftijd rondliep op de velden aan De Langeleegte. Vanaf zijn jeugdjaren tot en met de senioren, behoudens een uitstapje naar de studenten van Forward, speelde Boschma namelijk in het geelzwart. En vanaf het moment dat hij zijn ‘kicksen’ aan de wilgen hing, is hij nog steeds met grote regelmaat te vinden op ons mooie sportpark.

In zijn maatschappelijke carrière heeft Boschma in verschillende functies en in diverse disciplines zijn sporen ruimschoots verdiend en veel ervaring opgedaan. Met deze bagage, in combinatie met zijn liefde voor de club, is hij voornemens om Veendam 1894 op een ambitieuze, realistische, daadkrachtige en menselijke wijze te dienen.