v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Nieuwe datum Buitengewone ALV bekend

(+ update 14 oktober 2020)

Veendam 5 oktober 2020 — Zoals eerder aangegeven hebben wij in verband met de coronamaatregelen de Buitengewone Algemene Ledenvergadering, die 2 oktober zou plaatsvinden, moeten uitstellen.

Nieuwe datum

De nieuwe datum voor de Buitengewone Algemene Ledenvergadering is maandag 19 oktober vanaf 19:00 uur.

Bestuursverkiezing

De Buitengewone Algemene Ledenvergadering staat ingepland vanwege een bestuursverkiezing. Door het aftreden van een aantal bestuursleden, is de club dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden.

In tijdvakken

Anders dan men van ons gewend is, zal de vergadering deze keer in tijdvakken in groepen van max. 20 personen (exclusief de huidige bestuursleden en kandidaten) plaatsvinden. Dit lijkt de beste oplossing, daar er niet meer dan 30 personen tegelijk in de kantine mogen zijn, vanwege de corona maatregelen.

Kandidaten

Er hebben zich 7 kandidaten aangemeld voor een bestuursfunctie. De namen van de kandidaten kunt u in de agenda vinden.

De huidige bestuurleden hebben reeds overleg gevoerd met de kandidaat bestuursleden en hebben de intentie uitgesproken om op een constructieve manier met elkaar samen te werken

Hoe gaat dit in zijn werk?

Er kan tot zondag 11 oktober, 19:00 uur via deze link aangemeld worden voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering. Let op! Aanmelding is verplicht

Vervolgens zal op maandag 12 oktober een bevestiging van uw aanmelding verstuurd worden met daarin het tijdvak waarin u ingedeeld bent.

Wanneer er binnen een gezin meerdere minderjarige leden bij Veendam 1894 spelen, kan er één keer gestemd worden. Binnen een gezin met meerdere leden die meerderjarig zijn zal uiteraard ook door meerdere leden gestemd kunnen worden.

Tot slot

(update: 14 oktober 2020)

Wij vragen u wel de regels omtrent corona in acht te nemen. Dus bij binnenkomst uw handen ontsmetten, 1,5 meter afstand te houden van anderen en u dient een mondkapje te dragen.

Wij hopen op een positief resultaat voor ons allemaal…