v.v. Veendam 1894

Al bijna 125 jaar voetbal in Veendam

Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom bij Veendam 1894.
Om aspirant-leden snel wegwijs te maken binnen de vereniging kent Veendam 1894 een coördinator in de persoon van Monique Mink.
Nieuwe seniorleden en ouders van toekomstige jeugdleden kunnen het beste eerst contact met haar opnemen over de inschrijfprocedure, indeling bij een trainingsgroep, trainingstijden, etc.

Download hier het Inschrijfformulier 2018 – 2019

De contactgegevens zijn:
Monique Mink
050-4029737
ledenadministratie@veendam1894.nl

Voor vragen over contributie, facturen en dergelijke kunt u contact opnemen met de secretaris: secretaris@veendam1894.nl
Voor vragen over de indeling, trainingstijden en dergelijke kunt u contact opnemen met de desbetreffende technische coordinator: http://www.veendam1894.nl/technische-commissie

Vanaf zaterdag 11 maart 2017 kan er, indien er geen geldige spelerspas beschikbaar is, ook een officieel legitimatiebewijs getoond worden.
Zoals vermeld in het bericht over de introductie van het mobiel digitaal wedstrijdformulier, volstaat het vanaf aanstaande zaterdag (4 maart) tot en met het einde van dit seizoen – indien er geen geldige spelerspas beschikbaar is – ook om een officieel legitimatiebewijs of een verlopen spelerspas te tonen aan de scheidsrechter in het veldvoetbal. Ook kan een speler zijn spelerspas tonen via zijn eigen Wedstrijdzaken-app.

Door de invoering van de Wedstrijdzaken-app, waar digitale spelerspassen onderdeel van uit maken, verdwijnen de plastic spelerspassen na dit seizoen volledig uit het amateurvoetbal.
Om amateurclubs niet met kosten op te zadelen voor een spelerspas die slechts enkele maanden gebruikt kan worden, volstaat daarom ook een officieel document.
De datum, 4 maart, valt samen met het einde van de dispensatieperiode overschrijvingen – die vrijdag (3 maart) om 23.59 uur sluit.
Officiële documenten – die vanaf zaterdag dus ook getoond mogen worden in plaats van een spelerspas – zijn een paspoort, een rijbewijs, een identiteitskaart en een vreemdelingendocument.
Aan het begin van dit seizoen volstonden deze documenten ook, toen een tijdelijke dispensatieregeling van toepassing was.
Een geldig legitimatiebewijs in combinatie met het geplaatst kunnen worden op het DWF betekent dat een speler qua lidmaatschap en leeftijdscategorie speelgerechtigd is.
Het blijft de eigen verantwoordelijkheid van het team om rekening te houden met schorsingen en vastgespeeld te zijn in een hoger team.
Er zal per direct geen enkele plastic spelerspas meer worden uitgegeven door de KNVB.
Aanvragen die momenteel lopen worden niet meer verwerkt en clubs hoeven hier vanzelfsprekend ook niet voor te betalen.
Met ingang van het volgend seizoen zullen uitsluitend de digitale spelerspassen uit de Wedstrijdzaken-app geldig zijn.