v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Info Sponsorkleding

Veendam 1894 streeft uniformiteit in voetbalkleding na. De sponsorcommissie is druk doende geweest om de beste mogelijkheden te bekijken voor de club om dit te regelen. Dit heeft geresulteerd in een overeenkomst met een vaste leverancier van sportkleding en een daarbij behorend kwalitatief uitstekend kledingmerk. Valkema Sport uit Veendam zal de kleding van Veendam 1894 verzorgen i.s.m. het kledingmerk Erima. Zij zijn bereid gevonden om deze samenwerking middels een overeenkomst te verzorgen.

Hoe werkt dit in de praktijk?
Elk team of mogelijke sponsor, die de behoefte heeft om een team te voorzien van nieuwe kleding, dient zich aan te melden bij de sponsorcommissie. Zij hebben de juiste contacten om de juiste kleding (type/soort) hierna te bestellen/regelen. Of heeft u als sponsor belangstelling? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie.

Eenheid
Zoals gezegd geeft uniformiteit in kleding een goede uitstraling. Daarom vinden we dat alle nieuw aan te schaffen kleding volgens bovenstaande richtlijnen besteld dient te worden. Afwijkingen hierop worden niet door de club getolereerd. Want we doen het voor de leden en sponsoren! En als een ieder voor zich zelf gaat shoppen is het einde zoek.