v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Henk Nienhuis Toernooi

Veendam 1894 heeft de intentie uitgesproken de komende vijf jaar een meisjesvoetbaltoernooi te organiseren, waarin wordt gestreden om de Henk Nienhuis-bokaal. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de organisatie van de voetbalopera Veendammer Wind, dat op 28, 29 en 30 juni en op 4 en 5 juli wordt gehouden in het voetbalstadion aan de Langeleegte.

Veendam 1894 heeft inmiddels vele verenigingen uitgenodigd om deel te nemen aan dit prestigieuze toernooi. De volgende categorieën zullen aan het toernooi deelnemen: Meisjes O-11, O-13, O-15 en O-17. De voorronden vinden plaats in de maanden april en mei en de halve finales en (troost)finale worden op zondag 2 juni afgewerkt aan de Langeleegte.

Inschrijven
De organisatie heeft de aangeschreven verenigingen gevraagd om uiterlijk 15 februari de inschrijving te voltooien. Aanmelding kan via veendammeisjesvoetbal@gmail.com o.v.v. de opgegeven teams (leeftijdscategorie), met daarbij leider, contactpersoon, het e-mailadres en telefoonnummer. Of via deze link. Verenigingen die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen dit bericht als zodanig beschouwen en zich via de zojuist genoemde kanalen opgeven. Deelnemende teams komen uit het gebied van de De Veenkoloniën. Bij meer dan vier deelnemende teams per categorie worden de voorrondes op eigen velden gespeeld, vastgesteld door de toernooicommissie. De beste vier teams per leeftijdscategorie komen dus op 2 juni 2019 naar de Langeleegte voor de halve finale en (troost)finale.

Zie hieronder voor de volledigheid de uitnodigingsbrief
Uitnodigingsbrief Henk Nieunhuis Toernooi

Gratis deelname eerste jaar
Deelname in het eerste jaar (2019) is gratis. Sterker nog: elk deelnemend team krijgt een sportpakket t.w.v. 100 euro. Voor alle deelnemers aan de finaledag ligt een medaille klaar, er worden bekers uitgereikt aan de beste ploegen per leeftijdsgroep en alle halve finalisten krijgen op hun eigen sportcomplex een clinic door Voetbalacademie Parkstad.