v.v. Veendam 1894

Al 125 jaar voetbal in Veendam!

Henk Nienhuis Meidentoernooi groot succes!

Veendam 5 juni 2019 — Afgelopen zondag werd het eerste unieke meidentoernooi om de Henk Nienhuis-bokaal gehouden hier in de Veenkoloniën bij v.v. Veendam1894.

Ondanks het warme weer waren de meiden fanatiek aan het voetballen. Gelukkig werd hier rekening mee gehouden en hebben de scheidsrechters tijdens de wedstrijden steeds een kleine drinkpauze ingelast, zodat de spelers niet oververhit raakten.

Naast het spelen van de wedstrijden konden de deelnemers en bezoekers zich vermaken op het terras rondom de kantine waar ze o.a.  een lekker bakje fruit of een broodje hamburger konden nuttigen. Ook was er een interactieve voetbalmuur SUTU van YALP, waar iedereen uitgedaagd werd. Met de opbrengst van de verloting die er was met het Rad van Fortuin ondersteunen we de activiteiten voor het 125 jarig jubileum.  

Alle deelnemende teams hebben een sportpakket ontvangen met een sporttasje, hesjes voor bij de training en een bidon voor elke speler, tevens krijgen ze een voetbalclinics op locatie die verzorgd wordt door voetbalschool Parkstad Veendam.

De prijsuitreiking werd persoonlijk gedaan door Evert-Jan Nienhuis, ook zijn moeder Gretha en zijn zus Annelien waren aanwezig. In de MO-11 ging de wisselbokaal naar Nieuw-Buinen, bij MO-15  en MO-17 bleef de bokaal in eigen huis en ging die in beide gevallen naar Veendam1894. Dit zijn de teams die we volgend jaar zeker weer terug gaan zien. Natuurlijk zijn de overige clubs volgend jaar ook weer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke meidentoernooi.


Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door de organisatie van de voetbalopera Veendammer Wind, die op 28-29-30 juni en 4-5 juli 2019 plaatsvindt in het voetbalstadion aan de Langeleegte.

Kaarten kunt u online bestellen. 

Via deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. Fijn om te zien dat op een dag zoals deze het verenigingsleven weer zo mooi zichtbaar is. Met zijn allen een steentje bijdragen om deze dag succesvol te laten verlopen. Bedankt allemaal!