v.v. Veendam 1894

Al bijna 125 jaar voetbal in Veendam

Gerald Vanenburg komt naar De Langeleegte!

Veendam, 17 januari 2019 — Voetbalacademie Parkstad is er dankzij hun hoofdsponsor Adviesunie Hypotheken en Verzekeringen in geslaagd Gerald Vanenburg naar Veendam te halen. De Europees kampioen van 1988, de Europacup 1-winnaar (met PSV in 1988), 8-voudig Nederlands kampioen en 5-voudig bekerwinnaar zal op zondag 3 maart a.s. een exclusieve techniektraining verzorgen op de velden van Veendam 1894. Wil je een nog betere en technische voetballer worden? Wie kan het je beter leren dan DE MEESTER zelf: GERALD VANENBURG.

 

Jeugd van 6 t/m 14 jaar

Vanenburg, één van de meest technisch begaafde spelers die Nederland ooit heeft gekend, gaat deze techniektraining geven in samenwerking met Voetbalacademie Parkstad. Dit is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging en iedereen is dus welkom. Dus wil jij training krijgen van deze oud-Europees Kampioen en Europacup 1-winnaar? Zet dan zondag 3 maart in je agenda en geef je op!

 

Geef je nu op!

Per leeftijdscategorie zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar, zodat Vanenburg en het team van Voetbalacademie Parkstad hun volledige aandacht kunnen schenken aan de spelers. Let op: na je aanmelding zal deze eerst bevestigd dienen te worden door Voetbalacademie Parkstad! Uiterlijk 15 februari zal je op de hoogte worden gehouden van je (mogelijke) deelname. Wacht niet te lang met opgeven dus, want vol is vol! Kijk voor opgave verder op www.voetbalacademieparkstad.nl

 

Voetbalacademie Parkstad

Voetbalacademie Parkstad is een initiatief van Ferdi Gorgülü en is inmiddels reeds enkele jaren op de zondagochtend actief op de velden van Veendam 1894. Ferdi is daarnaast tevens aan Veendam 1894 verbonden in de rol van technisch coördinator van de leeftijdscategorieën JO-8, JO-9, JO-11 en JO-13.

 

Info

  • Techniektraining cq. clinic door Gerald Vanenburg
  • Zondag 3 maart 2019
  • Voor jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar (lid van vereniging niet nodig)
  • Locatie: Sportcomplex Veendam 1894 aan de Langeleegte in Veendam
  • Kosten: € 5,- voor leden van Voetbalacademie Parkstad, € 10,- voor niet leden
  • Kijk voor meer informatie op www.voetbalacademieparkstad.nl