v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Feestelijke zaterdag bij Veendam 1894

Veendam, 19 juni 2022 — Het seizoen zit er op een enkel toernooi na bijna op en meerdere jeugdteams van Veendam 1894 zijn er in geslaagd kampioen te worden. Verder heeft JO15-1 naast het behalen van de titel ook de daaropvolgende promotiewedstrijd weten te winnen. Al deze successen mogen natuurlijk niet onopgemerkt blijven en daarom zijn alle kampioenen afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet.

Kampioenenfoto

Veendam 1894 mocht dit seizoen maar liefst 4 kampioensteams begroeten. In een eerder stadium konden JO12-2, MO13-2 en JO15-1 al de kampioensvlag hijsen. En afgelopen week wisten de meiden van MO13-1 eveneens de titel in de wacht te slepen. Reden genoeg om al deze teams op een feestelijke manier te huldigen. Alle teams kregen een medaille uitgereikt van de club en dit alles werd vastgelegd middels een heuse kampioenenfoto.

JO15-1 maakt feestje compleet

Tijdens het feestelijke kampioenenbal zorgde Veendam 1894 JO15-1 voor de kers op de taart. De succesformatie van trainer Serhat Yilmaz wist na het kampioenschap ook nog de beslissingswedstrijd voor promotie naar de 6e divisie te winnen. Aan de eigen Langeleegte werd Marum JO15-1 met 3-0 aan de kant gezet. Al met al een geweldig seizoen voor deze talentvolle lichting, want een paar weken terug gingen ze ook al aan de haal met de hoofdprijs van het prestigieuze jeugdtoernooi in Losser.