v.v. Veendam 1894

Al 125 jaar voetbal in Veendam!

Deelnemers gezocht Henk Nienhuis-Toernooi

Veendam, 23 april 2019 — Veendam 1894 zoekt nog een tweetal teams voor het grote meisjestoernooi (Henk Nienhuis-toernooi). De organisatie is nog op zoek naar een team in de categorie MO11 en MO13 (beide 7-tal). Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de organisatie van de voetbalopera Veendammer Wind, die op 28, 29 en 30 juni en op 4 en 5 juli 2019 plaatsvindt in het voetbalstadion aan de Langeleegte.

Opgave
Geïnteresseerde teams kunnen zich opgeven via veendammeisjesvoetbal@gmail.com o.v.v. de opgegeven teams (leeftijdscategorie), met daarbij leider, contactpersoon, het e-mailadres en telefoonnummer. Of via de link

Hoe werkt het toernooi?
Deelnemende teams komen uit het gebied van de “De Veenkoloniën”. Bij meer dan vier deelnemende teams per categorie worden de voorrondes op eigen velden gespeeld, vastgesteld door de toernooicommissie. De beste vier teams per leeftijdscategorie komen op 2 juni 2019 naar de Langeleegte voor de halve finale en (troost)finale.

Gratis deelname 1e jaar
Deelname in het eerste jaar (2019) is gratis. Sterker nog: elk deelnemend team krijgt een sportpakket t.w.v. 100 euro. Voor alle deelnemers aan de finaledag ligt een medaille klaar, er worden bekers uitgereikt aan de beste ploegen per leeftijdsgroep en alle halve finalisten krijgen op hun eigen sportcomplex een clinic door Voetbalacademie Parkstad.