v.v. Veendam 1894

Al 125 jaar voetbal in Veendam!

Cursus Sportverzorging bij Veendam 1894

Veendam, 2 mei 2019 — Het vinden van een verzorger is voor veel verenigingen een probleem. Wij hebben weliswaar een ‘huisfysio’, die 1 trainingsavond per week beschikbaar is, maar eigenlijk is dat te weinig. Er word feitelijk elke dag gevoetbald bij 1894. Dus dan zou je meer medische begeleiding moeten kunnen bieden. Ons streven is 4-5 keer per week. Met daarin een goede verdeling tussen jeugd/senioren, jongens/meisjes, mannen/vrouwen. Let wel; dit is het ideaal plaatje, waarbij we de lat hoog leggen. Of het ook daadwerkelijk lukt is een ander verhaal. En bovendien gaat het altijd in stappen…

Wat we hebben bedacht is het volgende
Een CURSUS  SPORTVERZORGING, voor iedereen, binnen en buiten onze vereniging. 
Degene die actief zijn binnen 1894 zouden wellicht de stap naar clubverzorger kunnen maken. Te beginnen met 1 trainingsavond in de week. Uiteraard zal dit onder begeleiding/supervisie van onze ‘huisfysio’ zijn, zodat je je ook na de cursus zult blijven ontwikkelen (en niet gelijk in het diepe word gegooid..). En uiteraard zal de vereniging daar ook een vergoeding tegenover stellen.

En na de komende (basis)cursus volgt er waarschijnlijk nog een vervolg/verdiepingcursus, dus volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Uiteraard kan je het ook ‘gewoon’ voor jezelf doen, zodat jij als train(st)er, coach of leid(st)er op z’n minst je eigen spelers beter kan helpen op het gebied van lichamelijke opvoeding en eerste hulp bij sportblessures. Een dergelijk ‘motief’ is uiteindelijk ook weer winst voor de vereniging….

Heb jij interesse of ken jij iemand die hier geschikt voor is, laat het ons dan weten! Cursusdata, kosten en inschrijfadres vind je in de onderstaande poster.

En als je contacten hebt met andere sportverenigingen (hoeft zeker niet persé een voetbalvereniging te zijn) dan graag onze boodschap doorgeven! Bij voorbaat dank!