v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Check de gegevens op je spelerspas!

Veendam 19 oktober 2022 — Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat jij als spelend lid van Veendam 1894 uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto hebt! Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Wijzigen vóór 1 november

Sinds het seizoen 2016/’17 werkt het amateurvoetbal met het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF). Wekelijks worden vrijwel alle wedstrijden netjes en op tijd ingevuld via de Wedstrijdzaken-app. De Wedstrijdzaken-app bevat ook de digitale spelerspas.

Welke voorwaarden?

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200 px). De foto’s worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800×600 px.

Meer lezen over het plaatsen of wijzigen van jouw foto in de voetbal.nl app

Overige gegevens

Check ook meteen of jouw adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres nog kloppen en pas deze zonodig aan.

Bedankt namens de organisatie van Veendam 1894.