v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Bericht van het bestuur: corona maatregelen

Veendam 28 september 2020 — Beste leden, vrijwilligers en betrokkenen van Veendam 1894.

Allereerst hopen we dat iedereen in goede gezondheid is en niet persoonlijk is geraakt door het virus. De overheid doet er alles aan om de gevolgen van deze pandemie zoveel mogelijk te beperken.

In tegenstelling tot de beperkingen eerder dit voorjaar “mogen” we nog voetballen!
Wel zullen er vanaf morgen (dinsdag 29 september 2020) nieuwe maatregelen van kracht zijn die er voor moeten zorgen dat verdere verspreiding van het virus beperkt gaat worden.

Wat houdt dat voor ons in?

Vanzelfsprekend stellen wij gezondheid voorop.

Vanaf morgen zal de kantine gesloten zijn en zullen toeschouwers helaas niet meer toegestaan zijn op zowel trainings- als wedstrijddagen dagen langs de velden en op het sportcomplex.

Dit vergt uiteraard enige inspanning om in goede banen te lijden. Het bestuur zal morgen in contact treden met de Gemeente Veendam om ook met hen te bespreken wat er van ons als club verlangt gaat worden dit juist uit te kunnen voeren.

Wat vragen wij van u?

Om trainingen doorgang te kunnen laten vinden willen we het volgende van u vragen

Halen en brengen:

Beperk dit tot de parkeerplaats (WP kant) en wacht zoveel mogelijk in uw auto. Breng spelers het liefst 5 minuten voor aanvang van de training. Na afloop zullen trainers / leiders de spelers weer naar de parkeerplaats begeleiden (vergelijkbaar met de maatregelen zoals dit voorjaar het geval was)

Komt u op de fiets blijft u dan voor de paaltjes zodat er zo min mogelijk bewegingen zijn op het sportpark

De kantine is vanzelfsprekend gesloten

Douchen doen we thuis

Kijken langs de lijn is voor nu op zowel trainings- als wedstrijddagen niet toegestaan

Wij begrijpen dat het erg kort dag is en zullen vanaf morgen ook met gerichte protocollen komen om ook de sport in de toekomst op een plezierige maar vooral veilige manier te kunnen aanbieden.
Wordt vervolgd.

Met vriendelijke groet, het bestuur