v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Kaarten kopen voor FC Groningen – FC Twente

Veendam, 17 september 2021 — Via het Amateurconvenant van FC Groningen hebben wij onderstaand bericht ontvangen…

Er wordt weer gevoetbald in Nederland! Blije gezichten op het sportpark, goals die met teamgenoten worden gevierd, de strijd die samen wordt geleverd voor je club en de drie punten. Het is de strijd die we graag zien, want daardoor kunnen we die andere strijd – om verenigingen in de benen te houden vanwege de coronapandemie – hopelijk achter ons laten.

Ook bij FC Groningen lijkt het voetbalseizoen telkens weer een stapje dichterbij normaal te komen. Vanaf volgende week zaterdag (25 september) mogen Eredivisie-stadions weer volledig worden gevuld en wij kijken heel erg uit naar een uitverkocht Euroborg. Bijvoorbeeld tijdens de eerste mogelijkheid in de kraker tegen FC Twente op vrijdag 1 oktober, 20.00 uur. Een prachtig vooruitzicht en dit willen wij graag vieren met de leden van de clubs aangesloten bij het Amateurconvenant.

Kaarten kopen

Jij, als lid van Veendam1894, kan voor 10 euro per stuk kaarten kopen voor de wedstrijd FC Groningen – FC Twente op 1 oktober 20:00 uur via: tickets.fcgroningen.nl/initiative/Amateurconventant.