v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

125-jarig jubileum


Op woensdag 4 september 2019 was het precies 125 jaar geleden dat V.V. Veendam1894 werd opgericht. Dit wilden we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan….

Receptie

Op woensdag 4 september hadden we een receptie voor oud voetballeden, scheidsrechters, oud- bestuursleden, de huidige bestuursleden en anderen die iets voor de club hebben betekend. Onder het genot van een klein hapje en drankje werden herinneringen opgehaald.

Grote feestdag

De jubileumcommissie organiseerde voor hun huidige leden en ouders van leden, vrienden van, vrijwilligers en alle andere betrokken bij v.v. Veendam1894 op zaterdag 7 september een grote feestdag. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de verschillende acties die we in de aanloop naar dit jubileum hadden georganiseerd. Dit waren de grote clubactie van de Albert Heijn, de verkoop van de gehaktballen en kapucijners op de kerstmarkt in het centrum, de sponsorloop, de veenkloetenactie en de verkoop van de trainingsballen. Deze trainingsballen zijn nog steeds te koop in de kantine van Veendam1894 voor €12,49.

’s Ochtends waren er allerlei activiteiten op het sportcomplex van 1894, voetbalclinic van Voetbalacademie Parkstad Veendam, een groot opblaasbaarvoetbalstad met wel 10 voetbalspelonderdelen voor de kinderen en jeugd, de ouders, junioren/senioren konden  een bod doen op een ‘kavel’ bij het spel “waar schijt de koe”. 

Feestavond

’s Avonds was er een feestavond voor alle leden, ouders van leden, vrienden van en vrijwilligers. Dit was een besloten feest voor mensen die een kaartje hadden gekocht. Deze muzikale avond werd ingevuld door DJ Peter Mans en twee gastoptredens van Erik van Klinken, Carolina Dijkhuizen en Zanger Janos.

Stickerboek

Tevens hebben we een leuke actie samen met de JUMBO Veendam opgezet: Alle leden ontvangen een stickerboek waarin ze plaatjes kunnen sparen van alle spelers van Veendam1894 inclusief van zichzelf!
Vanaf 18 maart 2020 kunnen ze dan bij aankoop van boodschappen bij de Jumbo in Veendam voetbalplaatjes verzamelen.

Hoe en wanneer de stickerboeken worden verdeeld kunnen wij nog geen informatie over geven, dit zal na 10 maart bekend zijn.

Aan het eind van deze actie zullen wij uiteraard ook een ruilmiddag organiseren.