v.v. Veendam 1894

Al bijna 125 jaar voetbal in Veendam

125-jarig jubileum

Woensdag 4 september 2019 is Veendam 1894 jarig. Onze prachtige club bestaat dan maar liefst 125 jaar! Dit willen wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Jubileumcommissie
Achter de schermen is er een jubileumcommissie bezig om dit heugelijke feit voor te bereiden. Deze commissie bestaat uit Kirsten Mulder, Elly van Guldener, Margriet Bijl, Johan Vogel en Daniëlla Guikema. Er kan alvast een kleine inkijk gegeven worden in de plannen. Zo staat er voor woensdag 4 september 2019 een officiële avond op het programma. Voor het weekend heeft de commissie al vele ideeën, toch willen ze graag alle leden, vrijwilligers en betrokkenen van Veendam1894 betrekken bij dit jubileum.

Geef uw ideeën door!
De jubileumcommissie vraagt de leden om ideeën aan te dragen! Er zal vervolgens worden bekeken wat er allemaal haalbaar is om te organiseren, zowel financieel als organisatorisch.
Heb je nog ideeën, deponeer deze dan in de ideeëndoos. Het mag ook via de mail.

7 september 2019
Hou 7 september 2019 in ieder geval alvast vrij in je agenda. Deze dag zal in het teken staan van het 125 jarig bestaan van Veendam1894. Overdag zijn er allerlei activiteiten voor zowel de pupillen, jeugd en ouders. ’s Avonds is er een feestavond.

De jubileumcommissie zal verder iedereen op de hoogte houden via de Facebookpagina van Veendam1894 en op de website van de club.
We hopen er met zijn allen een gezellig en sportief jubileum van te maken.

Namens de jubileumcommissie, Kirsten Mulder, Elly van Guldener, Margriet Bijl, Johan Vogel, Daniëlla Guikema.