v.v. Veendam 1894

Al bijna 125 jaar voetbal in Veendam

125-jarig jubileum


Op woensdag 4 september 2019 is het precies 125 jaar geleden dat V.V. Veendam1894 werd opgericht. Dit willen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Receptie

Op woensdag 4 september hebben we een receptie vanaf 20.00 uur voor oud voetballeden, scheidsrechters, oud- bestuursleden, de huidige bestuursleden en anderen die iets voor de club hebben betekend. Onder het genot van een klein hapje en drankje worden herinneringen opgehaald.
Het was voor ons lastig om alle adressen te achterhalen en we willen graag iedereen die een verbintenis heeft met 1894 zoals bovengenoemd bij deze uitnodigen om zich op te geven voor de besloten receptie via het e-mailadres. Het jubileum wordt gehouden in onze kantine (Langeleegte 16 in Veendam).

Grote feestdag

De jubileumcommissie organiseert voor hun huidige leden en ouders van leden, vrienden van, vrijwilligers en alle andere betrokken bij v.v. Veendam1894 zaterdag 7 september een grote feestdag. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de verschillende actie die we in de aanloop naar dit jubileum hebben georganiseerd. Dit waren de grote clubactie van de Albert Heijn, de verkoop van de gehaktballen en kapucijners op de kerstmarkt in het centrum, de sponsorloop, de veenkloetenactie en de verkoop van de trainingsballen. Deze trainingsballen zijn nog steeds te koop in de kantine van Veendam1894 voor €12,49.
Tevens hebben we een leuke actie samen met de JUMBO Veendam opgezet, in november-december ontvangen alle leden een stickerboek waarin ze plaatjes kunnen sparen van alle spelers van Veendam1894 inclusief van zichzelf!
Vanaf 11 uur ’s ochtends zijn er allerlei activiteiten op het sportcomplex van 1894, voetbalclinic van Voetbalacademie Parkstad Veendam, een groot opblaasbaarvoetbalstad met wel 10 voetbalspelonderdelen voor de kinderen en jeugd, de ouders, junioren/senioren kunnen een bod doen op een ‘kavel’ bij het spel “waar schijt de koe”. 

Feestavond

’s Avonds is er een feestavond voor alle leden, ouders van leden, vrienden van en vrijwilligers. Dit is een besloten feest voor mensen die een kaartje hebben gekocht. Deze muzikale avond wordt ingevuld door DJ Peter Mans en er komen twee gastoptredens van Erik van Klinken en Carolina Dijkhuizen.

Meer informatie

Kijk voor meer info op onze speciale facebookpagina of kun je contact opnemen met de jubileumcommissie: 125jaar@veendam1894.nl