v.v. Veendam 1894

Al bijna 125 jaar voetbal in Veendam

125-jarig jubileum Veendam 1894!

Veendam, 5 december 2018 — Op woensdag 4 september 2019 is Veendam 1894 jarig. Onze prachtige club bestaat dan maar liefst 125 jaar!

Dit willen wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

 

Jubileumcommissie

Achter de schermen is er inmiddels een jubileumcommissie bezig om dit heugelijke feit voor te bereiden. Deze commissie bestaat uit Kirsten Mulder, Elly van Guldener, Margriet Bijl, Johan Vogel en Daniëlla Guikema. Er kan alvast een kleine inkijk gegeven worden in de plannen. Zo staat er voor woensdag 4 september2019 staat een officiële avond op het programma. Voor het weekend heeft de commissie al vele ideeën, toch willen ze graag alle leden, vrijwilligers en betrokkenen van Veendam1894 betrekken bij dit jubileum.

 

Geef uw ideeën door!

De jubileumcommissie vraagt de leden om ideeën aan te dragen! Er zal vervolgens worden bekeken wat er allemaal haalbaar is om te organiseren, zowel financieel als organisatorisch.

Heb je nog ideeën, deponeer deze dan in de ideeëndoos, dit kan t/m donderdag 20 december. Het mag ook via de mail: 125jaar@veendam1894.nl

 

De jubileumcommissie zal verder iedereen op de hoogte houden via de facebookpagina van Veendam1894 en op de website van de club.

 

We hopen er met zijn allen een gezellig en sportief jubileum van te maken.

 

Namens de jubileumcommissie, Kirsten Mulder, Elly van Guldener, Margriet Bijl, Johan Vogel, Daniëlla Guikema