v.v. Veendam 1894

Al meer dan 125 jaar voetbal in Veendam!

Nieuw beleid kantinediensten


Veendam, 21 januari 2023 — Een tekort aan vrijwilligers is voor vele verenigingen momenteel een probleem. Dat is bij Veendam 1894 niet anders. Met name het vinden van kantinepersoneel blijft een regelmatig terugkerend probleem. Veendam 1894 streeft ernaar om alle leden op wedstrijd- en trainingsdagen gebruik te kunnen laten maken van de kantine. Alleen dan zal de personeelsbezetting wel op orde moeten zijn. Leden van de seniorenafdeling worden reeds ingezet, maar dit is niet voldoende. Om de kantine draaiende te houden, zullen ook de ouders van jeugdleden worden ingepland voor kantinediensten.

Ambassadeur

Om de betrokkenheid onder de leden te vergroten, wordt in overleg met de ouders per jeugdteam een ambassadeur benoemd. Deze ouder zal in zijn/haar team de ingeplande kantinediensten coördineren. Het eventueel ruilen van kantinediensten zal dan tevens via de ambassadeur geregeld kunnen worden. Al zal degene die wil ruilen het vanzelfsprekend zelf dienen te organiseren, indien de ambassadeur afwezig is.

1x per seizoen

Het streven is om iedere ouder slechts één keer per seizoen in te delen voor een kantinedienst tijdens een thuiswedstrijd van zijn/haar zoon of dochter. De planning is inmiddels verstuurd en de eerste kantinediensten staan ingepland op zaterdag 28 januari a.s. Op deze manier probeert Veendam 1894 te voorkomen dat de contributie omhoog moet.